Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

НИК Електроникс ООД - За нас

За нас

НИК е компания, внедряваща технологии за прецизно земеделие в българските стопанства от 2002 година насам. Фирмата показва новаторски подход, популяризирайки нови за България технологии и продукти, които спомагат за автоматизацията и дигитализацията на процесите в стопанството. Към днешна дата в портфолиото на НИК влизат едни от световните лидери в производството на GPS оборудване, пръскачки и напоителни системи за селскостопанския сектор.

 

Екипът

В НИК вярваме, че квалификацията на нашия екип е едно от най-силните ни преимущества. За да може да отговорим на изискванията на бързо развиващите се технологии, ние подобряваме своите технически познания чрез редовни обучения в България и чужбина. Именно така успяваме да предложим най-новите решения за земеделските стопанства, адаптирани съобразно специфичните нужди на българските фермери.

 

Нашата цел

От самото създаване на компанията ние имаме за цел да бъдем в помощ на нашите клиенти, като им предлагаме продукти и услуги, които ги правят по-печеливши в тяхната дейност. Светът, в който живеем, се променя бързо и предлага все по-нови и ефективни начини да се извърши дадена селскостопанска операция. Ние искаме да улесним земеделските производители като им предложим продукти и услуги, които отговарят на техните специфични нужди и в същото време са лесни за използване.