Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

НИК Електроникс ООД - Услуги и продукти

Сред предлаганите от НИК продукти и услуги са:

 

-      Дисплеи за навигация

-      Системи за управление

-      Системи за прецизно земеделие

-      Софтуерни решения

-      GPS системи за следене на машини и гориво

-      Поливни системи

-      Пръскачки

-      Метеостанции

-      Почвени и растителни проби, анализи и препоръки за хранене

 

 

Trimble

НИК е ексклузивен представител на Trimble AG за България, като предлага на българския пазар GPS решения за навигация и управление на машини и инвентар и системи за прецизно земеделие.

 

Berthoud

На българските фермери НИК предлага прикачни и самоходни модели пръскачки от френския производител с над 120 годишна история - Berthoud.

 

Apache

От 2016 година НИК предлага на българския пазар и самоходни пръскачки с механично задвижване Aapche. Леките и надеждни американски машини са лесни за управление и поддръжка, а в същото време – достатъчно ефективни, за да отговорят на нуждите на фермерите.

 

Norac

Система за контролиране на височината на щангите при пръскане Norac позволява на земеделските производители да увеличат ефективността на обработката, постигайки 100% покритие при пръскане.

 

Valley

НИК е дистрибутор на пивотни и линейни поливни системи от американския производител с над 55% пазарен дял в световен мащаб и дългогодишни лидерски позиции в сектора - Valley.

 

Casella

Италианската компания Casella е лидер в изграждането на тръбно-ролкови системи за напояване, заради своята бърза реакция при поръчка и доставка и високото качество на произвежданите макари.

 

Pessl Instruments

Метеорологичните станции iMetos на Pessl Instruments осигуряват точна локална агропрогноза, история на климата, модели за оценка на риска от заболявания и други, които помагат на фермерите при планиране на всички земеделски обработки.

 

TechnoFarm

Софтуерът и мобилното приложение TechnoFarm подпомагат земеделските производители при сключване на договори за аренда, очертаване на обработваните от тях площи, подаване на документи за субсидии, планиране и следене на извършваните мероприятия в стопанството.

 

GeoSCAN

Програмата GeoSCAN предоставя възможности за провеждане на системен мониторинг на посевите чрез използване  между спътникови изображения и  специализиран индекс за оценка на жизнеността на културите и възможност за интегригане на резултати от почвени анализи.

 

AgroBalance

НИК Агро Сървис предлага комплексната услуга AgroBalance, включваща почвено пробовземане, анализ на почва и растения и изготвяне на препоръки за хранене на растенията.

 

FarmTrack

Услугата за следене на машини и гориво FarmTrack позволява проследяване на автопарка и горивото в реално време и от всяко устройство.

 

 

 

СЕРВИЗ:

 

Благодарение на постоянните си сертификационни програми ние Ви гарантираме:

traktor-redСвоевременна диагностика и бързо решаване на проблема

traktor-redОтлична и бърза сервизна поддръжка на всички продукти от портофилиото на НИК

 

 

НИК разполага с мрежа от сервизни специалисти в цялата страна, благодарение на което получавате:

traktor-redПерсонален сервизен техник, който е максимално близо до механизаторите и автопарка Ви

traktor-redСпециалисти, които са винаги насреща с работещо решение

traktor-redСистема за профилактика и анализ преди сезон, която Ви гарантира повече спокойствие и увереност по време на кампания

За да Ви предоставим най-доброто сервизно обслужване, ние провеждаме ежегодна обучителна програма за всички продукти в портфолиото на компанията, в която се включват тренинги в страната и чужбина (във Франция, САЩ, Холандия, Испания, Сърбия и други).

Вижте повече за уменията, образованието и опита на нашите служители.