Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

НИК Електроникс ООД - Наши партньори

       В работата на фирма НИК Електроникс ООД в областта на прецизното земеделие, наши утвърдени партньори са :

 

 

 

 Американската компания Trimble (TRMB на фондовата борса) днес е лидер на пазара по предоставянето на модерни GPS-решения. Основана през 1978, компанията съчетава своя опит в GPS, лазерните и оптичните технологии с приложния софтуер, безжичните комуникации и услугите.  

  

 


Френският производител на технологични пръскачки днес е сред лидерите на пазара. От създаването си през 1895-та година компанията разработва нови технологии и стрвми да подобрява непрекъснато своите продукти. Портфолито на Berthoud включва голям избор от самоходни, прикачни и навеси пръскачки с широко приложение в селското стопанство.

Компанията Equipment Technologies е създадена през 1997 година с основната цел да произвежда издръжливи, и надежни пръскачки, отговарящи на нуждите на фермерите.

 

 

Valley Irrigation е създадена от американската компания Valmont Industries Inc. От своето основаване през 1946 година компанията разработва нови идеи и продукти. Valley Irrigation е световен лидер в сферата на проектирането и производството на напоително оборудване. 

 

Компанията е основана още през 1954 г. и в момента е лидер в изграждането на тръбно-ролкови системи за напояване. Основният фокус при производството на макарите Casella е върху качество, здравина, улеснена експлоатация и минимални разходи.

  

 

 NORAC Systems International е основана през 1974 г. Канадската компания NORAC произвежда ултразвукови сензори, контролиращи автоматично височината на крилата на пръскачки. В момента NORAC работятс производители на пръскачки като Hardi, Berthoud и др., които ги предлагат също като опция към стандартната окомплектовка.

  

  

Австрийската компания Pessl Instruments e създадена през 1988 година. Днес компанията е сред водещите производители на модерни технологии за Вашия бизнес в сферата на земеделието, лозарството, градинарството, овощарството и други.